Feest over vergadering op het water?

Wilt u iets bijzonders organiseren voor uw zakelijke relaties en/of medewerkers? Dat is mogelijk bij Rederij Celjo, door een vergadering op het water te organiseren. Celjo zorgt voor een volledig verzorgd evenement en een unieke ervaring door een afwisselde riviertocht te maken, terwijl u een zakelijke bijeenkomst houdt. Zo kunnen uw zakelijke relaties en/of medewerkers zelfs op een vergadering met veel plezier terug kijken.

Over Rederij Celjo

Rederij Celjo is een rederij die naast zakelijke bijeenkomsten ook boottochten organiseert voor een trouwerij, reünie of verjaardagsfeest. De boot brengt u langs historische steden en pittoreske dorpen. Het is mogelijk om aan te leggen tijdens de riviertocht, zodat u eventjes kunt winkel of iets moois kunt bekijken en fotograferen. Er zijn twee cruiseschepen waar u uit kunt kiezen: de Organza of de Nirvana. U zult op beide schepen gastvrijheid ervaren. Zoals Rederij Celjo het zelf omschrijft is de gastvrijheid ouderwets, maar verpakt in een hedendaags jasje.

Interesse?

Wilt u graag een feest vieren of een vergadering organiseren op één van de cruiseschepen van Rederij Celjo? Kijk dan op de website. Hier vindt u alle informatie over bijvoorbeeld de dagtochten en het schema hiervan en contactgegevens om vragen te stellen of direct een afspraak te maken.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.