Een trouwauto in Friesland nodig?

Heeft u binnenkort een mooie bijzondere gelegenheid? Bijvoorbeeld een huwelijk, een jubileum of een gala? Dan is dat het perfecte moment om een hele mooie auto te huren. Hiermee maakt u een heel mooi entree en maakt u de dag nog een stuk mooier. Als u van mooie auto’s houdt dan bent u voor een auto aan het juiste adres bij Belvedere Trouwservice. Hier kunt u bijvoorbeeld een Maybach huren.

Over Belvedere Trouwservice

Belvedere Trouwservice is een bedrijf in Friesland wat auto’s verhuurd. Dit voornamelijk voor trouwerijen, maar ook voor andere bijzondere gelegenheden is een mooie auto een leuk idee. Bij Belvedere Trouwservice vindt u verschillende auto’s. Zo zijn er hele klassieke auto’s, zoals bijvoorbeeld verschillende soorten Rolls Royce, maar ook de wat grotere en nieuwere auto’s zoals een Maybach of een Mercedes. U kunt deze auto’s allemaal huren voor een mooie prijs en met een hele prettige service van dit bedrijf. U krijgt de auto die u graag wilt en deze is altijd in perfecte staat en helemaal schoon. Zo kunt u echt gaan genieten en shinen op uw bijzondere dag.

Meer weten?

Alle auto’s en informatie vindt u op de website. Maak een afspraak via de contactgegevens of kom langs voor een trouwauto in Friesland.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.