Een schoorsteenpijp installeren

Wanneer u zelf de installatie van uw houtkachel of gashaard wilt doen, moet u eerst goed bedenken hoe u de schoorsteenpijp gaat bouwen. Bij Rookkanaalexpert kunt u verschillende soorten schoorsteenpijpen kopen en ook kunt u hier terecht voor advies over het juiste rookkanaal en de wijze van installeren. Rookkanaalexpert is de specialist in rookkanalen en levert verschillende soorten. Voorbeelden zijn: dubbelwandige RVS rookkanalen en flexibele RVS rookkanalen.

Een dubbelwandige schoorsteenpijp

Bij Rookkanaalexpert kunt u terecht voor een schoorsteenpijp. Één van de schoorsteenpijpen is de dubbelwandige schoorsteenpijp. Deze pijp bestaat uit twee kachelpijpen van RVS met daartussen isolatiemateriaal. Wanneer u deze pijp wilt installeren moet u opletten dat de dubbelwandige schoorsteenpijp zo min mogelijk bochten maakt. De pijp moet uitmonden boven de nok van de woning.

Meer informatie en contact

Rookkanaalexpert kan voor u de installatie van uw dubbelwandige schoorsteenpijp of ander rookkanaal verzorgen. Op de site kunt u contact opnemen voor advies en de installatiedienst. Wilt u het assortiment bekijken? Ga dan naar de site. Op de site vindt u het volledige assortiment en meer informatie over de producten. Op de site kunt u ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen indien u interesse heeft of één van de producten bestellen.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.