Een mooie en warme pelletkachel

Het is wel erg prettig als u er warm bij zit in de winter. Bent u nog op zoek naar extra warmte tijdens de winter? Dan is een pelletkachel een mooie oplossing. Een pelletkachel biedt niet alleen warmte, maar ook gezelligheid. Daarnaast is het ook nog eens een milieuvriendelijke kachel en kan het u een hoop kosten besparen. Voor zo’n pelletkachel gaat u naar Nordic Fire. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwikkelen en leveren van meerdere soorten haarden en kachels. 

Het aanbod

Het bedrijf heeft meerdere soorten haarden en kachels in het assortiment. Naast pelletkachels verkopen zij namelijk ook nog andere soorten haarden en ketels waar u een keuze uit kunt maken. Zo hebben zij bijvoorbeeld ook inbouwhaarden.  In de showroom van het bedrijf kunt u alle producten bekijken.

Meer weten

Indien u graag meer wilt weten over Nordic Fire of het assortiment, kunt u een kijkje nemen op de website van het bedrijf. Hier vindt u uitgebreide informatie over het bedrijf zelf en over de verschillende producten die zij in het assortiment hebben. Bovendien vindt u op de website ook de gegevens als u graag contact op wilt nemen met een van de medewerkers van het bedrijf. Ook vindt u hier de locatiegegevens van de showroom van het bedrijf.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.