Een mediator om samen tot afspraken te komen

Gaan u en uw partner van elkaar scheiden? Dan komen hier een hoop zaken bij kijken die geregeld moeten worden. Daarnaast is het natuurlijk ook een erg emotionele periode. Hierbij is het niet gek als u er af en toe niet uitkomt. Om er toch samen uit te kunnen komen op een volwassen manier kunt u er voor kiezen om een mediator in Almere in te schakelen. Een mediator kan jullie begeleiden om samen tot afspraken te komen waar beide partijen tevreden mee kunnen zijn.

Voordelen

Mediation is een zeer prettige methode om tot afspraken te komen die voor beide partijen redelijk te noemen zijn. Een mediator kent dan ook een aantal voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld een advocaat. Over het algemeen is het inhuren van een advocaat behoorlijk prijzig en daarnaast kost het vaak ook veel tijd voordat er een uitspraak is. Bovendien heeft u hier weinig inspraak op de uitkomst, iets wat bij mediation wel het geval is.

Meer weten?

Klik hier indien u grag meer informatie wilt over mediation bij een scheiding. Hier kunt u op uw gemak bekijken wat mediation precies is en hoe het in zijn werk gaat. Ook vindt u hier meer informatie over de situaties waarin mediation nuttig kan zijn.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.