Een Golden Retriever als huisdier

Bent u van plan een Golden Retriever als uw huisdier te gaan nemen? Een goede keuze! Vooral wanneer u een gezin heeft. Een Golden Retriever wordt namelijk echt gezien als een gezinshond. Daar staan ze ook om bekend. Wilt u echter graag eerst wat meer informatie over dit type hond voor u de hond daadwerkelijk in huis neemt? Dat is heel begrijpelijk en ook zeer verstandig! In dit blog kunt u al een hoop lezen over bijvoorbeeld de kenmerken van een Golden Retriever. Zo kunt u alvast lezen of de hond uberhaubt wel past in uw levensstijl. 

Over de Golden Retriever

Een Golden Retriever is een hond die erg sociaal, intelligent en vriendelijk is. Een echte mensenvriend dus! Maar vergist u zich niet: van nature heeft de Golden Retriever een jachtinstinct. Daarom heeft de hond veel beweging nodig en houden ze ook van het spelen van spelletjes. De hond heeft een lange vacht en het dier haart uit. Ook kunnen ze gezondheidsproblemen krijgen en dit kan hoog oplopen qua kosten. Tot slot kunt u de Golden Retriever niet meenemen naar elke vakantiebestemming.

Uzelf goed inlezen

Wanneer u graag nog iets meer wil lezen over de Golden Retriever dan kunt u terecht op de website van Zoekdierenarts.nl.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.