Een goed abonnement van Castle telecom

Ik heb lang getwijfeld welke nieuwe telefoon ik wilde nadat mijn vorige abonnement zou verlopen. Ik heb getwijfeld tussen een iPhone, een Samsung, een HTC en zelfs in een rebelse bui een Nokia 3310. Een vriendin van mij wees mij op de site van Castle Telecom, waar zij zelf haar nieuwe telefoon ook heeft gevonden!

Ruime keuze

Het eerste wat mij opviel was de ruime keuze in merken, modellen en abonnementen dat zij aanbieden. Ik wist niet dat zoveel mogelijk was en hier zag ik ineens een heel groot assortiment. Ik heb eerst gekeken naar wat ik mooi vind en wilde daarna gaan zoeken op hoeveel ik zou moeten gaan betalen. Ik vond zoveel mooi! Dat was dus niet handig. Ik heb daarna met mijn zoon gekeken naar wat ik belangrijk vond en toen heeft hij voor mij een paar modellen uitgezocht waar ik uit kon kiezen.

De volgende stap

De volgende stap was om een abonnement te kiezen dat bij mij en mijn bel- en internetgedrag past. Dat was iets gemakkelijker, omdat ik weet dat ik niet heel veel bel, maar des te meer gebruik maak van internet om te appen en Skypen. Veel geheugen was dus nodig. Uiteindelijk ben ik met zijn hulp geslaagd en hebben wij gekozen voor een nieuw Samsung abonnement.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.