Een Dru Maestro koopt u bij Haardenexpert

Wilt u een nieuwe verwarming in huis? Denk dan eens na over een gashaard. Een gashaard heeft de gezelligheid en sfeer van een houtkachel, maar is een stuk praktischer. Dit komt omdat de gashaard met 1 druk op de knop aan en uit kan worden gezet. Daarnaast is er ook geen sprake van roet, as en rook in huis en hoeft u nooit met hout te slepen. Ontzettend handig dus. Kies voor een Dru Maestro van Haardenexpert.

Een Dru Maestro van Haardenexpert

Haardenexpert is een (web)winkel die speciaal gericht is op het verkopen van haarden en kachels en zo ook de gashaarden van Dru. Dit is een van de grotere merken. De kwaliteit van de gashaarden is ontzetten goed. De nieuwste lijn van dit merk is Dru Maestro. Deze hebben een nieuwe branden die gemaakt is volgens alle nieuwe ontwikkelingen. Deze maakt de gashaard nog meer hetzelfde als de houtkachel op het gebied van het uiterlijk van het vuur. Haardenexpert is de officiele dealer van dit merk en kan u daarom heel goed voorzien van advies. Zij zorgen ook voor de levering en de installering van deze kachels.

Interesse?

Wilt u weten hoe de gashaarden eruit zien en welke andere verwarmingen er nog bij Haardenexpert te vinden zijn? Ga dan naar de website om alle kachels te bekijken of gebruik de adresgegevens om langs te komen in de showroom.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.