E-liquid kopen

Steeds meer mensen maken gebruik van een e-sigaret. Om een e-sigaret te gebruiken heb je een e-liquid nodig. Dit is een vloeistof met een bepaalde smaak en kracht. Steeds meer rokers stappen over naar e-sigaretten en hebben dus e-liquids nodig. Maar waar moet je eigenlijk op letten als je e-liquid wilt kopen? In deze blog vertellen we je alles wat je moet weten.

Wat zijn e-liquids?

Als je ook e-liquids wilt kopen dan is het belangrijk om te weten wat het precies inhoudt. Zoals we al hebben aangegeven is e-liquid vloeistof voor de e-sigaret. De vloeistoffen zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en smaken. Houd je van aardbei, mint of toch banaan? De keuze is aan jou! Let erop dat je niet alleen let op de smaken van de e-liquids, maar het is ook belangrijk om goed te kijken naar de verhoudingen tussen PG en VG. Het PG-gehalte staat voor de throat hit, oftewel het keelgevoel. Het VG-gehalte staat voor de hoeveelheid damp die uit de e-sigaret komt. Deze hebben allemaal verschillende smaken, kracht en kwaliteit. E-liquids zijn zonder nicotine en in verschillende nicotinegehaltes verkrijgbaar. Vaak kun je kiezen uit 0, 6, 12 of 18 mg nicotine per ml e-liquid.

Bestellen bij SmokeSmarter

Via de website SmokeSmarter kun je diverse e-liquids en aanverwante artikelen bestellen. Het bestellen via deze webshop heeft diverse voordelen. Je hoeft nooit lang te wachten tot jouw aankoop in huis is, want als je voor 21:00 uur een bestelling plaatst dan wordt dit dezelfde dag nog verzonden. Daarbij hebben klanten de webshop beoordeeld met een 9,7 als rapportcijfer.

Meer weten over e-liquid kopen?

Wil je ook e-liquid kopen? Maar heb je nog vragen over het product of wil je meer weten over de service? Neem dan gerust contact op met SmokeSmarter. De specialisten van dit bedrijf helpen je graag verder.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.