Digitale tachograaf voor op de vrachtwagen

Een digitale tachograaf nodig voor de vrachtwagen? Wilt u beter met uw chauffeurs communiceren, makkelijker kunnen plannen en beter weten waar u aan toe bent? Dan is het een idee om een vernieuwde tachograaf aan te schaffen zodat u via internet gemakkelijk alles in de gaten houdt. Via Global Road Systems zijn deze systemen gemakkelijk te verkrijgen.

Wat is een digitale tachograaf?

Dit is een apparaat wat de chauffeurs in de vrachtwagen plaatsen. Hiermee houden ze hun rij- en rusttijden bij. Deze zijn belangrijk omdat er wettelijke regels hiervoor gelden, als de chauffeur over deze tijden heen gaat dan is er de kans op een fikse boete, en dat is zonde! Maar de digitale tachograaf van Global Road Systems is voorzien van een bepaald besturingssysteem. Hiermee kan ook de snelheid worden bijgehouden en het aantal gereden kilometers. Gemakkelijk voor de planner dus!

Waarom Global Road Systems?

Bij hen koopt u een tachograaf die voorzien is van het IDHA systeem. Dit is een van de nieuwste systemen op dit gebied en zeer gebruiksvriendelijk. Voor zowel de chauffeur als op kantoor. Tevens kan de planner een goede inschatting maken van de benodigde tijd. Wilt u meer weten over deze apparaten? Neem dan contact op met Global Road Systems.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.