De Wyckel biedt u een mooie recreatiewoning

De Wyckel is een rustig vakantiepark in de omgeving van Elburg. Het biedt de ideale uitvalsbasis om lekker te wandelen op de Veluwe of om te genieten van het stadje Elburg. Maar ook het vakantiepark zelf is een plek om je te vermaken. Hier verkopen en verhuren ze diverse vakantiehuisjes. Toevallig op zoek? Lees dan verder! 

Droomt u ook van een eigen vakantiehuisje?

Heerlijk toch? In de weekenden kunt u een bezoek brengen aan uw eigen vakantiewoning en doordeweeks verblijft u bijvoorbeeld in de omgeving van uw werk. Ideaal om op deze manier regelmatig uw rust te pakken en te genieten. De Wyckel biedt diverse vakantiewoningen waar u heerlijk van kunt genieten op uiteenlopende momenten. U kunt er naartoe als u daar zelf zin in heeft maar u kunt er ook voor kiezen om de vakantiewoning te verhuren aan bezoekers. Zo verdient u er ook nog eens aan en kunt u de aankoop van een vakantiewoning zien als een investering.

Benieuwd naar de woningen?

Op de website van de Wyckel staat meer informatie over dit vakantiepark en de diverse faciliteiten. U kunt hier ook een afspraak maken om wellicht een van de huisjes een keer wat beter te gaan bekijken en uiteindelijk misschien zelfs een recreatiewoning te kopen.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.