De digitale werkbonnen van LAMA Consultancy

Tegenwoordig gaan ontzettend veel dingen via de mobiel of in ieder geval via internet. Het is daarom al snel lastig als iets een keertje niet via internet gaat. We zijn dit bijna niet meer gewend. Speel daarom als bedrijf mee met wat de maatschappij van u vraagt. Kies voor de digitale werkbonnen. Deze verzorgd LAMA Consultancy. Zij maken hiermee het afhandelen van werkbonnen een stuk makkelijker en sneller. Dit is prettig voor u en de klant.

De voordelen

Iedereen weet dat alles digitaal een stuk sneller gaat dan bijvoorbeeld via papier. Toch zal ik hier de voordelen even benoemen. Zo weet u precies waarom het sneller gaat. ten eerste zet de klant een digitale handtekening. Dus geen scannen en printen meer nodig. Daarnaast worden rapportages en analyses digitaal gemaakt, dus ook niet meer op papier. Op de werkbon kunnen digitaal uren op worden geschreven en u heeft ook direct digitaal een overzicht van alle actuele voorraden. Het zal zorgen voor snelle en eenvoudige communicatie met de buitendienst en het scheelt veel tijd, moeite en papier.

Interesse?

Kijk op de website voor alle producten en diensten die LAMA Consultancy aanbied om onder andere de administratie een stuk makkelijker en sneller te laten verlopen. Hier halen u en de klant veel voordelen uit.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.