Dagje Zutphen? Sluit af met een goed restaurant!

Lekker genieten van een dagje uit? Zin om een nieuwe stad te ontdekken en afsluitend ergens lekker te gaan eten? Zutphen biedt een mooie gelegenheid om eens rond te kijken. De stad is niet alleen mooi en gezellig, maar Zutphen heeft ook een rijke geschiedenis waar je meer over te weten wil komen! En als je dan ’s avonds neerstrijkt op een terras, blijf dan direct lekker eten in een restaurant Zutphen.
Zutphen, ook om te shoppen
Wil je lekker een dagje gaan shoppen met je vriendinnen in Zutphen? Dat kan ook! Zutphen beschikt over diverse winkels waar je zowel terecht kan bij de grotere bekende ketens zoals de H&M, Hema en de van Haren. Maar ook kleinere boetiekjes vindt je in Zutphen met unieke spulletjes, koop bijvoorbeeld iets moois bij de edelsmit. Of ga langs bij de bon bon zaak voor een paar lekkere chocolaatjes voor het thuisfront!

Eten op de markt in Zutphen
In Zupthen vind je genoeg restaurants en voor iedere smaak en ieder budget is er wel iets geschikts te vinden. Denk bijvoorbeeld aan de sterrenzaak of gewoon een goede pizzeria. Ook eten aan de ijssel is mogelijk bij het Ijsselpaviljoen, voor een compleet overzicht ga je naar de website van Zutphen.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.