Creëer sfeer met wijnrekken

Heeft u een eigen restaurant, maar zou u aan die ene wand nog wel iets leuks aan de muur willen hebben? U kunt er natuurlijk voor kiezen om een mooi schilderij op te hangen, maar u kunt er ook voor kiezen om verschillende wijnrekken te plaatsen. Naast het feit dat dit een erg gezellige uitstraling heeft, is het ook nog eens functioneel. Bij Domus Naturalis kunt u verschillende soorten wijnrekken kopen, die voor een sfeervolle uitstraling zullen zorgen!

Wijnrekken combineren

Bij Domus Naturalis kunt u verschillende soorten wijnrekken bestellen. Een voorbeeld hiervan zijn de Kabinett wijnrekken. Deze zijn eenvoudig te stapelen, zodat u een wand vol met wijnrekken kunt creëren. Hierbij kunt u uit verschillende soorten elementen kiezen, zodat het ook mogelijk is om uw wijnglazen uit te stallen. Voor een voorbeeld van de mogelijkheden kunt u een kijkje nemen in het fotoboek van Domus Naturalis.

Houten wijnrekken online bestellen

Wilt u graag de kabinett wijnrekken of een ander prachtig houten wijnrek bestellen? Ga dan snel naar de website van Domus Naturalis en bestel hem online.  U kunt er voor kiezen om hem gratis op te halen in Ede, of om hem bij u thuis te laten bezorgen. Voor de mogelijkheden neemt u een kijkje op de website.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.