Cadeautip: laat wijn bezorgen

Heeft iemand iets te vieren? Omdat iemand jarig is, geslaagd of een nieuw huis heeft? Verras diegene dan door wijn te bezorgen. U hoeft niet zelf langs bij de supermarkt, want u kunt de wijn gewoon bestellen bij Boeketcadeau. Ook regelen zij dat de wijn uiteindelijk terechtkomt bij de ontvanger. Hoe fijn is dat?

Rode of witte wijn?
Boeketcadeau verkoopt een ruim assortiment wijn. Zo zit er voor iedereen wel een lekkere wijn tussen. Van een rode Merlot tot een witte Chardonay: ze verkopen het hier allemaal. Bij sommige flessen ontvangt u een lekkernij of een bosje bloemen. Hier kunt u zelf voor kiezen, dus neem snel een kijkje tussen en assortiment en kies een fles uit wat het beste past bij de ontvanger.

Kaartje
Wijn bezorgen doe je via Boeketcadeau. Bekijk vandaag nog de website en bestel een heerlijke fles rode of witte wijn. Bestellen kan zeven dagen per week. Om het cadeau nog persoonlijker te maken is het leuk om aan het einde van de bestelling een kaartje toe te voegen. Hier kunt u een persoonlijke boodschap op schrijven, zodat u de ontvanger nog meer een glimlach zult bezorgen.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.