Auto’s leasen

Als u voor uw bedrijf op zoek bent naar lease auto’s, bezoek dan eens de site va  H4 Car Lease. Op deze site staan tal van mogelijkheden om zo voordelig mogelijk voor uw bedrijf een auto te leasen. H4 Car Lease biedt een breed aanbod van leaseproducten en dat tegen een aantrekkelijk leasetarief.  Het unieke bij H4 Car Lease is dat zij als  eerste in Nederland kilometerlease  aanbieden.

Wat is kilometerlease?

Kilometerlease betekent betalen per kilometer. Bij deze constructie betaald u een vast maandelijks bedrag vooraf en een variabel tarief achteraf. In het deel voor het vaste maandelijkse bedrag zijn de kosten opgenomen, zoals houderschapsbelasting, verzekering en een deel van de afschrijving en het onderhoud. Het achteraf te betalen variabele bedrag wordt iedere maand berekend naar de daadwerkelijk gereden kilometers van de voorafgaande maand. U hoeft zelf geen kilometeradministratie bij te houden. De kilometers worden automatisch gegenereerd. Dat betekent  dat u de werkelijk gereden kilometers betaald. Als u minder kilometers per maand rijdt, dan betaald u dus ook minder. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Meer informatie

Wilt u meer informatie of bent u benieuwd naar een oplossing voor uw bedrijf?  Ga dan naar de site van H4 Car Lease.  Ook voor u zoeken zij naar de perfecte oplossing voor een auto leasen.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.